Tuesday, January 10, 2012

The "3 Idiots" Meeting Will be Held In KLCC

Atul: Dibah, aku rasa nak tarik diri jer... ( dalam nada yang berjenaka)

Dibah: (tersenyum)

Then: no Atul. it is the time for us to move on...

Atul: ok lah then. (nak tukar mood).. korang mesti terkejut kan kalau satu hari nanti aTuL jadi guru bahasa Inggeris cemerlang.

then: nO lah atul. It is a good to think positive.

Atul: ok, apa kata kita buat mcm 3 idiots.. after 10 years, kita jumpa balik kat sini, pada tarikh yang sama... and we will see, who will be the best English teacher...

Then: but atul, i dOnt think this building will be still around by the time.

Atul: ok lah, change place.. TGV KLCC, 10/01/2022. Ok?

Diba: Time tu, aku ada kat dalam kelas lah tgh mengajar...

Atul: argh, tak de.... time tu sure tgh cuti (tanpa taw apa hari yg sebenar pada tarikh tuh)

v
v
v
v



ni kisah "3 IDiots" kami... yang tak tahu apa dia penghujung jalan ceritanya.. but, in the movie, 3 of them become successful people. i also do hope, that we three will be successful English teachers.


back to the movie, the character that suit me the best is Farhan. Farhan is someone who is in love with animals but do something in Engineering.. bak kata Amir Khan

"macam mana nak bahagia kalau bercinta dengan haiwan tapi berkahwin dengan mesin. tu makan hati namanya"

at last, FarhaN kluar dari engineering and take photography. can i do the same thing too? hahhahaha... tu cari nahas namanya... i HAVE AND MUST continue my study in English WILLINGLY. it is the time for me to change for my future students. ini amanah Allah kepada atul. maybe, in future, i can be a good teacher, who understands better the weak students in English.. who knows right?


TO DIBA AND THENMALAR, DONT FORGET OUR MEETING =)




No comments:

There was an error in this gadget