Thursday, June 3, 2010

kenali atul melalui bulan kelahiran...



assalamualaikum...

salam muhibah salam satu malaysia

ok lar, straight to the point...kalian dah cukup kenal siapa HIDAYATUL NUR AQILAH?
*huhu, cam poyo jer ayat atul nih...cam pentg sgt jer nk kenal sapa atul ni kan... *
ok lah, ari nih atul nak kenalkan diri melalui bulan kelahiran..
atul telah dilahirkan pada 30 januari 1990...da lepas pon...
sapa2 yang terlepas nk wish thun nih, jgn risau, tahun depan i.allah sya hidup lagi..so ley wish agi..wink9...

Ciri-ciri insan kelahiran bulan Januari..

...daripada Dr. Fadzilah Kamsah


* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
komen: mmg atul bercita2 tggi...dlu ada cita2 nak jadi gabenor bank negara..tpi tak kesampaian...tpi, skg msih simpan cita2 nk wat bisness sndri...amin...suka mendidik dan dididik? bukti nyer, 5thun dri sekg,atul akan bergelar guru...i.allah

* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
komen: mungkin betul..tapi sya kritik dalam hati jer...wink..so ta de lar sgt kes mengumpat2 nih...

* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
komen: rajin? huhu...mb..dalam certain2 bnda je lar...esp bnda yg atul minat...

* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
komen: yup..sya tak suka tgk bilik kotor dan tak kemas...

* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
komen: agak sensitif.tapi msih ley kawal..ta de lar mudah sgt nk tumpahkan air mata...

* Pandai mengambil hati orang lain.
komen: pndaikah? tu yg kita ta taw...

* Pendiam kecuali telah dirangsang.
komen: sya mmg pendiam sebenarnya...nk2 klau dalam suasana baru...tpi, skli da diransang, sure org akan kata sya ni bising pulak..

* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
komen: depends lar..

* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
komen: sya rsa ya!

* Badannya sihat tetapi mudah diserang selesema.
komen: hok ni tipu...sya susa nk kna selsema..tpi slalu kna ulser..every month...smpi sya bgi nama period mulut..

* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
komen: btol kot...

* Cukup sayang pada kanak-kanak.
komen: sya sgt suka kanak2..but the poblem is, sya geli tgk org pregnant..eii yukz...

* Suka duduk di rumah.
komen: kdg2 lar...sbb dok umah ley tdo...hahahaha...

* Setia pada segala-galanya.
komen: setia pada somtg/someone yg sya suka..bkn somtg/someone yg suka sya...

* Perlu belajar kemahiran bersosial.
komen: btol! sbb sya ni tak pndai bergaul dgn semua org..kdg2 saudara datg umah pon ta taw nk layan cm ner..

* Sifat cemburu yang sangat tinggi
komen: stu bnda yg tak dapat disangkalkan lagi..cemburu sgt2...evenbest friend rapat dgn org len pon atul jeles...


p/s: huhu, baru je kena leter dgn best friend sbb kna ulser lagi...rndu nyer sama dia~

1 comment:

maCy said...

atul mmg pndiamm

**gelak jahat**


;p

There was an error in this gadget