Monday, May 10, 2010

ini bukan AIM tpi AIB (anugerah industry blogging)



Alhamdulilah...at last dapat juga menjadah alam nih *kasar semacam jer ayat*...selalunyer tgk award nih dari blog org len jer..akhirnyer ada gak org yg sudi nk bagi..trimas!
1- Thank and link the person who gave you the award.
thanks a lot to fatin liyana izzati...anda telah memenuhi impian kecil sya..wink9..

2- Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

15? mak bapak ai..bnyk nyer..discount 70% ley ta?
wat 5 jer..sbb da ramai kan yg dapat award nih..cuma atul jer yg ketinggalan,baru nk dapat..
ok, mb yg calon2 kat bwh ni pon da pnh dapat award nih...
calon2 nyer adalah

3- Contact said Blogs and let them know they've won the award.
ok, later i will inform them...

4- State 7 things about yourself.

a) sya suka duit dan number..stiap hari sebelum tdor sya akan wat kira2 perbelanjaan harian saya..dan, stiap hjg bulan, sya akan tutup account..kira, berapa sya dah habis dalam sebulan..

b) sya tak tahu knapa, sjak zaman skola rndah lagi sya selalu jadi kwn kpda dua shbat yg bermusuhan..dari dlu smpi skg..yg A cter sal B, yg B cter sal A kat sya..then sya? dengar n buang terus..kdg2 sya takut sgt..sya takut mereka akan cakap sya ni talam dua muka..sedgkan sya tidak!

c) kalau boleh sya nak bakal suami sya ada baka kembar..nanti ley dapat ank kembar...bestnyer!kembar tiga sekali arung..so, sekali je bersalin..ok tak?

d)sya nak wat bisness satu hari nt..sma ada dalam bdg automotif @ pertanian..

e)makin lama, sya makin tak percaya yg hbgn cinta akan berkekalan dalam 1 tempoh msa yg pnjg..so, sya rsa, sya ta mo bercinta da lah.,terus kawin..ok tak? sya da penat untuk bercinta lagi!

f)sya bercita2 nak dermakan hati sya bila da mati nt...walaupon sya da ta de, tapi hati sya msih ada dalam jasad org lain...so, sbgai persedian untuk menderma, sya kena jaga pemakanan sya..supaya hati sya tak rosak..so, say no more to maggi...

g) sya sgt minat kacang.. time kecik2 dlu, hidung sy pnh kna oprate sbb sya g bntai masukkan kacg dalm hdg..doktor tu g bantai gelak kat sya..molek2 kcg yg msk tuh kcg gorg, bla kua, da jadi kcg rebus...eiii!!!..tpi, sya tak pnah fobia makan kacg...i like nuts damn much..*kalau dapat suami pengusaha kilang kcg pon best gak kan, wink9*



There was an error in this gadget