Monday, May 14, 2012

Saya Tahu Tarikh Lahir Saya Dalam Bulan Islam. Anda Tahu? Jom Check

Assalamualaikum...
tak lama lagi atul akan sambut birthday atul yang ke 20 23 tahun..

tapi bila atul cakap cam ni, kawan2 ada yang kata:
"ko tak yah nak perasan lah atul.. bukan birthday ko bulan satu ke? dah lepas kot"

kalau itu respons kalian, lain pula respons atul:
"kenapa umur aku dah 23 tahun ni? bukan baru 22 tahun ke? i am still young.. hoho..."


tak lama lagi memang birthday atul.. siyes tak tipu.. birthday dalam bulan Islam..
ha, itulah kita.. terlalu mengikut tarikh masihi sampai kita terlupa tarikh bulan islam..
anda tahu bila birthday anda dalam tahun islam? saya tahu.. tak jeles ke? woha~
so meh sama2 kita amek tahu birthday kita dalam tahun islam pula..


hak ni, atul punya.. 3 Rejab 1410 Hijrah.. it makes me older, 23 years old already...

alang-alang tuh, atul nak share lah juga ciri2 orang yang lahir bulan Rejab ni kan..selalunya kita ikut zodiak merapu haram tu kan.. so meh kita cek ikut bulan Islam pula...

OMA.. degil? yup, that is me..

ok, so now kalian punya turn pula nak cek kaliannya birthday dalam bulan Islam..macam ni ha..

 


so, siapa2 nak cek, boleh lah ke link tersebut..

nak tahu juga kalian punya characteristics mengikut tarikh lahir bulan Islam?

 


So, check it out by yourself ok..



and...
atul nak berlatih tiup kek untuk minggu depan.. hahaha

fuh... i wish i will get it for real in future.. kek naruto perisa hazel cheese secret recipies...






 p/s 1:
 tujuan utama entry ini, bukan nak cakap birthday atul yang makin tiba.. tapi nak promote birthday kalian dalam bulan Islam.. tapi sapa2, nak bagi hadiah ke atul next week, silakanlah.. hahahaha...

p/s 2:
nak mula sambut birthday dalam bulan Islam pulak lah...=)

4 comments:

ain dzaya said...

thankz..da lama ain cari menda nie ^^

Althafunisa said...

hoho..welcome.. hope dapat membantu =)

ad said...

happy teacher's day tul (:

Althafunisa said...

happy teachers day to you too..

There was an error in this gadget