Thursday, May 10, 2012

Woha, Exam Datang Lagi..

Assalamualaikum wbt..
yehoo, exam datang lagi..
hemo2, gembira benor exam datang lagi...
dah study ke mak jemah oit?
mestilah dah.. baru bebarapa chapter..
cemerlang ko nak..


so let pictures tell the rest..



this is what i feel when i open the book...
buku je ngantok, ngantok je buku...
time2 study cam ni lah, rasa rndu sgt nak study math..
even mata dah ngantok tahap gaban pon, tapi dgn math i still can force my eyes to open widely like this
v
v
v


last blajar math secara pulun, masa di UIA..
sekarang ni, nak lepas gian belajar math, 
dengan wat kira2 perbelajaan harian je lah..
yang selebihnya sume subjek membaca..

hoho, best juga kalau dapat wat gila cam ni..
belajar tgh2 library wat gaya kuak terlukup cam nih..
ada mau kena hambat dengan librarian maktab... waha..

btw, hari ini...
hari khamis yg sgt2 tak productive...antaranya:
  1. bangun pagi yg dah agak lewat.. alarm kol 4 tapi pukul 6 gak bangun..
  2. sebab dah bangun lewat, lepas geram, tdo lagi pas subuh.. teruk2.. boleh papa kedana kalau tido pas subuh ni.. sila jangan amalkan wahai Hidayatul..
  3. cari pasal dengan en.tunang.. 
  4. wat pn.mak pulak merajuk..
  5. buat kawan rasa serba salah...
  6. tido lepas asar sampai wat kepala pening.. gila lah ko atul kalau wat selalu cam nih..
  7. then, study pon tak berapa sangat...
itulah dia, unproductive atul...
Ya Allah, semoga hari yang kulalui esok lebih baik daripada hari ini, amin..
 

 
tampar diri depan cermin: layak ke nak kahwin masa belajar kalau result exam pon cam haram ha Atul?







1 comment:

ad said...

goodLuck Hidyatul ^^

There was an error in this gadget