Monday, May 14, 2012

Selamat Mothers Yaum

Assalamualaikum wbt..
keliru dengan tajuk entri?
inilah padahnya kalau atul bermain dengan bahasa...
huru hara jadinya...

ok, actually this entry should be posted on last Sunday..
but, wifi maktab wat hal so it kept postponed and Alhamdulilah berjaya juga ia di postkan hari ini...
ok, we go straight to the content...

13 MAY 2012
HAPPY MOTHERS DAY

gambar gaya nak mendera anak pon ada gak ni...


Alhamdulilah, terima kasih Allah kerana Kau mengurniakan aku seorang ibu dan sehingga ke hari ini aku masih mampu untuk berada di samping ibu...
kepada puan mak, Selamat Hari Ibu along ucapkan...
along sayang mak sangat2...muah2...
semoga mak terus dirahmati Allah s.w.t dan dipanjangkan umur dengan kesihatan yang baik..
maaflah sebab mak dapat anak solehah + baik hati  nakal cam along ni..
tapi ok apa, buat tambah kestressan keceriaan mak, wehe...

me, in future i.Allah bawa anak gi berjemaah maghrib stp hari...amin..


btw, maaf sebab lambat bagi hadiah..
i.Allah lepas dapat elaunt nanti, boleh lah mak tuntut semula hadiah hari ibu yerr...

kek untuk mak.. kepada awak en.tunang, thanks for the cake.. you made my mom cry.. hoho

hoho, even tade hadiah, tapi kita still ley sambut mother's day dengan kek butter scotch secret nih...
hoho, seronok sampai bergenang air mata mak dapat kek..
"kepada puan mak, boleh tak mak pejam mata dan anggap kek ni pon hadiah dari along? huhu"

btw, tidak lupa juga nak ucap Selamat Hari Ibu kepada ibu mertuaku bakal ibu mertua..




Selamat Hari Ibu, mak cik..
semoga mak cik panjang umur dan diberkati Allah selalu..
terima kasih sebab dah lahirkan anak lelaki makcik ni..
tanpa makcik, belum tentu saya dapat jumpa dia.. hoho...



akhir kata,
selamat hari ibu kepada semua ibu2 di dunia ini...
you are the greatest  person that we the child ever had..




p/s: untuk bacaan anak2 pada masa hadapan.. jadi pengajaran buat mereka.. woha~

No comments:

There was an error in this gadget