Saturday, June 30, 2012

j0d0h rAhsIA AllAh

Assalamualaikum dan selamat pagi...
Alhamdulilah sebab berjaya bangun pagi dan dah tak tidur selepas subuh hari ini..
Semoga dapat istiqamah...

woha, eksited pagi2 dah nak hupdate blog...
hari ni nak love story pasal irma yang cantik dan ayu...
kepada kak irma, selamat pengantin baru dan semoga jodoh berpanjangan sampai ke syurga..amin..

SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA KEDUA MEMPELAI.. BAGAI PINANG DIBELAH 2



Allah takkan mengambil sesuatu itu kecuali menggantikannya dengan sesuatu yang lebih baik..Subhanallah..



ayat ni suits irma for the best..


Jom layan gambar kedua mempelai sekejap
v
v
v
v

s w e e t ~

h a n d s o m e

c a n t i k + s o l e h a h



teruja sangat melihat pernikahan irma dan suaminya.. lepas ni tak sabar nak lihat siapakah pula jodoh kepada si cantik manis kak heliza kita.. mesti bukan calang2 orang juga suaminya nanti.. orang yang baik, akan dijodohkan dengan orang yang baik kan =)..

kak heliza yang cantik dan manis =)




ok, stop cerita sal selebriti.. sambung kepada real life pula.. insya Allah, sabtu depan sepupu atul pula yang akan bertunang. kepada kak nisa, tahniah dan semoga jodoh kalian berpanjangan hingga ke syurga.. cepat2 sikit nikah, tak sabar nak makan nasi minyak nih..wehee~

kak nisa, the one at the left side.. huhu, macam ikut turn je kan =)


bercerita pasal jodoh, tiada siapa yang tahu siapa jodoh mereka kan. Jodoh itu rahsia Allah... walauapapun, apa yang Allah dah tentukan untuk kita itu pasti yang terbaik untuk kita..

Walaupun atul tak tahu apa perancangan Allah untuk atul, tapi atul berdoa semoga Atul menjadi pelengkap tulang rusuk kepada si en.tunang.. semoga Allah menjadikan en.tunang seorang suami yang soleh yang dapat memimpin atul dan anak2 kami kelak untuk kehidupan dunia dan akhirat. dan semoga Atul juga menjadi isteri yang solehah yang akan menjadi pelengkap iman kepada si dia, amin...

p/s: takdir Allah itu indah.. semoga hati ini tergolong dalam golongan hati2 yang bersyukur dan redha dengan ketentuanNya...amin..


2 comments:

ad said...

cam fahrin..handsome!

Althafunisa said...

handsome suami irma lagi.. hahahha

There was an error in this gadget