Friday, May 20, 2011

TGV KLCC vs EXam WEEk....


Assalamualaikum dan Salam 2 alam...


1st paper dah lepas....harapan lulus jer...
susah nak mati + bahasa inggeris wat penambah susah...
bukan atul jer yg kata...yg len2 pon sama...
so tu bukan kira sbb atul ta ckp study lah..tapi mmg sbb susah kan..hohoho...


walaupun begitu, serik tak penah datang tatkala dalam kepala teringat 2 stories yang sedang hangat kat panggung...nur kasih + pirates of the carribean...


my roomate pon ikut kali ni..1st time kua sama..


so, semalam, seawal 9.30 pagi (lbh kurg), atul n d gang dah sampai kat klcc...
hoho, klh org yg kja kat klcc tu sndri..dowg pon ta sampai lagi kot...


sampai2 trus terjah tgv...takut tket abeh beb..tapi, tgk2 ta buka lagi ..(yela blom kol 10 kan)
bila kaunter dah buka, kami org yg top 5 beli tiket..hoho, excited beb...



huhu, terbang rm 22 den...


wat marathon movies lah smlm..gila kan...tak sedar diri nak exam tuh...

ok ni lah serba sikit komen atul sal dua2 cer...


Nur Kasih the Movie:


bagi sapa2 yg dah ikut cer nur kasih drama dulu, di syorkan g lah tgk yg movie lak..baru puas hati...ley tgk adam, aidil and nor sampai ketua...
nak bagi sinopsis cer pon, nt spoil lak ean kowg nk tgk..so tgk lah sndri...
tapi, bagi atul, yg wat spoil cer ni bila ada norman hakim..apa dah ta de org len ke? huh...


Pirates of the Carribean: On Stranger tides


super duper lah...malas nk cer pnjg..g tgk sndri...terasa nk tgk lagi sekali..ada tak sapa2 yg sudi nak ajak saya tgk wayg cer ni lagi? hee~ i love jack sparrow...hoho...



reflection diri:
hoho..see how i take my study badly.... entah ke mana atul yg rajin study masa skola dlu..hem...k nk smbg study...daa~

2 comments:

g-rah said...

good luck kak atul..hoho xpe2 release tension tu perlu..

althafunisa said...

grah..thanks dtg melawat ke blog akak nih..hee~

There was an error in this gadget